HATAY / PAYAS - Fatih Ortaokulu

May

İlçe Sağlık Görevlileri öğrencilerimize kene ısırması ile ilgili bilgiler verdi. Nasıl korunmamız gerektiği ile ilgili aydınlatıcı bilgilerinden dolayı İlçe Sağlık Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA), keneler tarafından taşınan Bunyaviridae ailesine bağlı Nairovirüs grubuna ait bir virüsle oluşan ateş, halsizlik, iştahsızlık, kas ağrısı, baş ağrısı, bulantı, kusma, ishal ve ağır vakalarda kanama gibi bulgular ile seyrederek ölümlere neden olabilen zoonotik (hayvanlardan insanlara bulaşan) karakterli bir enfeksiyon hastalığıdır.

Nis

Ankara'da  yapılan yıldızlar bilek güreşi Türkiye birinciliği yarısmasımda 55 kiloda

sol kolda Türkiye 4.sü

sağ kolda Türkiye 6.sı oldu

Nis

Hatay merkez Bahçeşehir  Kolejinde düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları  il finallerine katılan öğrencilerimiz üç kategoride il ikincisi oldular:

Muhammet Şükrü Akıncı: Küre il ikincisi

Harun Acar: Reversi il ikincisi

Ömer Ziya Korkan: Kulami il ikincisi oldular.

Öğrencilerimizi turnuvaya hazırlayan Türkçe Öğretmeni Mehmet Bakırcı' ya, ulaşım için destek sağlayan Payas Belediye başkanı Bekir Altan'a teşekkür ederiz.

23 Nisan Kutlama Programımızdan kareler

Fatih ortaokulu yıldız kızlar voleybol takımımız ilçe 2.si

Fatih ortaokulu öğrencisi Ayşe Sima Ay yıldız kızlar atletizm ilçe 1.si

Öğrencilerimizi tebrik eder. Emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Samet TERELİ ve Ceylan CAN ELİŞ hocalarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Tekirdağda düzenlenen Güreş(Serbest) Yıldızlar (Kız) Türkiye Birinciliği Turnuvalarında 54 kiloda Asi ELİŞ Türkiye 2.si olmuştur.

Nis

İlçemiz Payas ta düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnavasına katılan on öğrencimizin dokuzu madalya alarak büyük başarıya imza atmıştır.

Tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Muhammet Şükrü  Akıncı: Küre birincisi

Sibel Ilgın: Mangala birincisi

Ömer Ziya Korkan: Kulami birincisi

Harun Acar: Reversi birinci

Mehmet Selim Köse: Pentago birinci

Yusuf Sasa: Kulami ikincisi

Halil İbrahim Tatar: Pentago ikincisi

Aziz Keskin: Küre ikincisi

İdil Duru Beyaztaş: Reversi ikincisi olmuştur.

İlçe birincileri 25 Nisanda İldeki turnuvaya katılacaklar.

Nis

U 15 Serbest Stil Güreş Türkiye şampiyonası il seçmesinde Mustafa Talha Bayar ve Gürkan Keskin kendi sikletlerinde 3. oldular.

Mrt

Niğde' de düzenlenen grup müsabakalarında Asi Eliş sol ve sağ kolda grup ikincisi olarak Türkiye birinciligine gitmeye hak kazanmıştır

Mrt

İlçemiz Payasta düzenlenen Kitap Fuarına Öğretmen ve Öğrencilerimizle katıldık. Keyifli vakitler geçirdik

Hatay İl Geneli Okullar Arası Güreş Şampiyonası

Hatay İl Geneli Okullar Arası Yıldızlar Bilek Güreşi Şampiyonası

Hatay İl Geneli Okullar Arası Yıldız Kız Badminton Şampiyonası

Bilek Güreşi Küçükler Okullarası İl Şampiyonası

Tekwando Şampiyonası

Şampiyonalarda Başarı gösteren öğrencilerimize İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa DANIŞMAN tarafından hediyeleri verildi. Sayın Müdürümüze teşekkür ederiz.

Sağ Kol:

Çağatay Çınar Özdal: İl Birincisi

Mehmet Dağ: İl İkincisi

Betül Ata: İl İkincisi

Doğuhan Bahri Ateş: İl İkincisi

Senem Yağmur Genç: İl Üçüncüsü

Musa Emir Yılmaz: İl Üçüncüsü

Sudenur Karakuş: İl Üçüncüsü

Ceylin Su Kılınç: İl Dördüncüsü

Belinay Çakırbeyli: İl Dördüncüsü

Sol Kol :

Doğuhan Bahri Ateş : İl Birincisi

Çağatay Çınar Özdal: İl İkincisi

Betül Ata: İl İkincisi

Mehmet Dağ: İl Üçüncüsü

Şübli Aydınalp: İl Üçüncüsü

Senem Yağmur Genç: İl Üçüncüsü

Rabia Hazal Duyul: İl Üçüncüsü

Deniz Avşar: İl Dördüncüsü

18 Mart Çanakkale Zaferini coşku ile kutladık

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız 2. Dönemde tüm hızıyla devam etmektedir.

Asi Eliş : İl Birincisi

15 Nisan Da Tekirdağ Da Okullar Arası Türkiye Birinciliği Şampiyonasında Hatay'ı Temsil Edecektir.